amme

Nauti hoidoista

Luontaishoitojen toteuttamisen takana ovat toisiaan eteenpäin kannustavien hoitoalan ammattilaisten joukko. Hoidot auttavat kuuntelemaan vointia ja tukemaan terveyttä. Meillä Koivunimessä onnistuu myös isompien ryhmien palveleminen kerrallaan. Olisiko aika rauhoittua ja virkistää mieltä esimerkiksi ystäväporukalla? Kysy hoidosta lisää neuvonnasta tai sähköpostitse/puhelimitse.

 

Kulttuurin ystäville

Rääkkylästä löytyy aktiivista kulttuuritoimintaa.
Rääkkylässä on mm. teatteri ja kuvataidenäyttelyitä. Meillä Koivuniemessäkin kuullaan välillä huikeita konsertteja ja nähdään upeita taidenäyttelyjä.
Ajankohtaiset tapahtumat löydät Karjalaisen Menoinfosta.

 

luonto

Retkelle luontoon

Lähde viettämään päivää vaeltaen ja retkeillen luonnossa.

Rääkkylän kirkonkylän alueella sijaitsee Saviniemen (4 km) ja Kuismin (10 km) luontopolut, sekä Oravilahden (6 km) ulkoilureitti. Oravilahdella kirkonkylän läheisyydessä sijaitsee Lintulinnaksi nimetty lintutorni. Kysy lisää lähialueen ulkoilualueista, opastamme mielellämme.

 

 

retki

Liiku kylällä

Frisbeegolfrata (yhdeksän väylää)
Tenniskenttä
Jääkiekkokaukalot
Pururadat
Latuja yhteensä n. 40 km joista valaistuja yhteensä noin 7 km
Jalkapallokenttä
Yleisurheilukenttä
Keilahalli-kuntosali, os. Kotitie 17 p. 040 105 3105
Uimarannat
Ulkoliikuntalaitteet

kukat

Vieraile puutarhalla

Rääkkylästä löydät upean Karjalanruusu -kukkapuutarhan, jonne voit tehdä sesonkiaikaan retken ihaillaksesi kauniita kukkia, upeaa kuivakukkataivasta, perhosia ja Kalle-kukon tarhaa. Karjalanruusu tarjoaa myös luonto-opastuksia Rääkkylässä ja lähialueilla.

 

Lue lisää

 

kihaus2

Kihaus

Jo vuodesta 1971 alkaen Rääkkylässä on järjestetty kesätapahtumaa, jossa kansanmusiikki on ollut keskeisessä roolissa. Ensimmäiset parikymmentä vuotta tapahtuma oli nimeltään Heinähupa. Vuonna 1991 järjestettiin ensimmäinen kansanmusiikkifestivaali nimellä Karjalainen Kesäkihaus. Siitä lähtien Kihausten ketju on ollut katkeamaton.

Festivaalin sydämenä on folk, kansanmusiikki. Mausteeksi on laitettu pikkuisen poppia, terästeeksi tanssia ja sattumiksi satuja ja tarinoita.

Kihauksen sivuille